Přeskočit na obsah

CPR Jitřenka zve na Vycházku do přírody

  • od

Milí farníci,
počasí se přece jen pomalu začíná přeměňovat ze zimního na jarní, a tak jsme pro Vás připravili procházku se soutěžními otázkami, zaměřenými na Svatý týden a Velikonoce.

Trasa pro Vás bude připravena od soboty 27. 3. 2021 do Velikonočního pondělí 5.4.2021 v Teplicích nad Bečvou. Start kousek od nádraží Teplice n. B., okruh  má přibližně 2,5 km. Je vhodný i pro kočárky.

Na trase Vás čeká 12 otázek pro každou kategorii – mladší děti (první stupeň ZŠ, popř. i mladší děti), starší děti (druhý stupeň ZŠ) a kategorie dospělí, která je určena pro středoškoláky, vysokoškoláky a taky samozřejmě pro dospělé (rodiče, prarodiče, tety, strýce a všechny, co mají chuť se zapojit)

Otázky pro kategorii starší děti budou formou QR kódů, takže je potřeba, aby děti s sebou měly chytrý telefon s připojením k internetu, tedy s daty a  se čtečkou QR kódů.

Soutěžní archy, do kterých budete zapisovat odpovědi, i mapy s vyznačenou trasou budou k dispozici vzadu v kostele a na stránkách CPR Jitřenka www.hranice.dcpr.cz od neděle 20. 3. 2021.

Své odpovědi můžete odesílat do Velikonočního pondělí – do 5. 4. 2021(včetně) na email CPR Jitřenka – cprhranice@ado.cz, hodit do schránky na faře nebo do krabičky vzadu v kostele. Správné odpovědi najdete od 6. 4. na webu Jitřenky.

V úterý 6. 4. 2021 budou vylosováni tři výherci z každé kategorie a odměněni pěknými cenami. Neváhejte a vyrazte,  těšíme se na vaše odpovědi, příp. na fotky z procházky.